Oferim sistem de drenaj Struga (producție - Polonia), care sunt considerate printre cele sistemele de drenaj mai înaltă calitate și de încredere în Europa. Sisteme pluviale Struga realizate din oțel suedez și sunt garantate de 30 de ani!

Vă invităm să coopereze cu atât dezvoltatorii private și firmele de construcții. Noi garantam calitatea și serviciului european și de a oferi vreun sfat cu privire la caracteristicile și utilizarea jgheaburi Struga.

Sistem de drenaj - un element de acoperiș, a cărui sarcină este eliminarea rapidă a sute de litri de apă în timpul unei furtuna. Sistemul de jgheaburi din otel Struga - este cea mai buna alegere, care ia în considerare toate caracteristicile unui sistem eficient de drenaj. Drenaj apa sistem "Struga" - o abordare inovatoare a artei de proiectare sisteme de drenaj. Prin introducerea de soluții inovatoare, ne rezervăm soluții dovedite și, astfel, au creat un sistem a cărui elemente sunt montate convenabil. Sistemul de metal "Struga" se potriveste orice acoperiș înclinat. Problema "Struga" - un rapid și eficient mii retragerea litri de apă și de integrare estetică cu acoperișul. Sistem de drenaj apă "Struga" este produs în conformitate cu construcția europeană cu PN-EN 1462 și PN-EN 612. Întregul proces de producție se realizează pe baza normelor sistemului de management al calitatii ISO 9001: 2008.