Minimiza semnificativ deșeuri (doar 2-5% din suprafata totala)
Pentru a transporta chiar și într-o mașină
Este ușor de a ridica acoperișul fără riscul de deformare a tablei de oțel și poate deteriora învelișul său de culoare
Mount rapid și ușor (suficient pentru a lucra o persoană)

Fiabile și economice

Sistem de fixare ascuns elimina șuruburile speciale. Nu este nevoie să găuriți tabla de oțel. Pe suprafața exterioară nu va fi nici un atașament. Acest acoperiș va dura mult mai mult, deoarece îi lipsea orice posibilitate de scurgere și coroziune.

Valuri mari (72 mm) pentru a rezista la sarcini severe (zăpadă, greutatea de instalare), fără deformare. În plus, profilul de mare este foarte frumos. Se face de relief dvs. suprafață acoperiș, convexă, simulează aspectul de tigla naturale.

Tabla acoperite cu un polimer, care este fabricat din tigla, realizat de concernul suedez SSAB (în cazul în care este produs din otel pentru VOLVO).

nu Noisy

Tigla modular Tegola eliminat toate dezavantajele tradiționale de metal. Sistem de fixare ascuns rezolvă problema "zgomot" ca șuruburile sunt ascunse sub acoperiș și nu se simt influențele agresive de mediu. Rămân încă conexiune cu filet. Aceasta elimină posibilitatea de sunatoare de foi de metal, care creează val de sunet de bază. Veți perturba doar sunetul exterior vântului.

Metal, impreuna cu gresie - cel mai prietenos și testate timp de secole ca material pentru acoperișuri ecologice.