Metal este unul dintre materialele cele mai durabile si fiabile pentru acoperiș, acesta este ideal pentru utilizarea in medii dure. Din tablă de oțel de metal este protejat de un multi-strat de acoperire polimeric de diferite culori. Material profil urmează forma de tigla naturale perfect pus. Instalare și de stabilire a metalului. Pe acoperișul din tablă montate suprapus, acestea sunt fixate la șuruburile mantale, șuruburi autofiletante cu garnituri elastice EPDM - cauciuc, oferind scurgeri acoperiș. Usor de instalat acoperis metalic nu este comparabil cu montare de teracotă fizice sau ardezie. Salvarea pe costul de instalare reduce semnificativ costurile de acoperiș.

Țigla metalică LUNA


Acoperis din Țigla metalică efectuează cerințe estetice ridicate. Avantajul său este ușor, nu necesită consolidarea structurii acoperișului, ca și în cazul acoperirilor de beton sau ceramice. Un alt avantaj este eleganta, puterea a materialului și, în același timp - preț scăzut.

Suprafețe Țigla metalică de la o grosime a tablei de 0,5 mm. Relief mare val dă apă rigiditate optimă, două canelură capilar este alimentat care cade la panoul.

 

Țigla metalică ELIOS

Lungimea modulului 350 mm. Tipuri de tabla de otel cu acoperire: aluminiu

Acoperiri: luciu de poliester grosime. 25 m mat de poliester grosime. 35 m grosime. Pural 50m

Tablă de oțel trapezoidal TP18